Krongårdsringen 20 / Örnäset / Luleå

Slutpris
1 110 000 kr
Boarea/biarea
56/3 kvm
Avgift
3 820 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-02-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Krongårdsringen såldes av oss 2017-02-27. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Krongårdsringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Örnäset är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

HISS upp till våning 2. Endast ett hus i föreningen som har installerat hiss, livet blir så mycket enklare. Här har vi en ljus och trevlig tvårummare, hyran är låg med endast 3 820 kr / månad. Lägenheten är varsamt hanterad och välbevarad med ljusa ytskikt. Hemtrevligt kök med standardinredning i vitt, bryts av fint med ett nyare ekmönstrat laminatgolv. Luftigt sovrum och detsamma gäller vardagsrum. Fin detalj med vinklade fönster som ger väldigt fint ljusinsläpp samt mysig, liten balkong i söder / sydväst. Badrum med dusch, tvättmaskin, fräscht porslin. Bra förening med långsiktig ekonomisk planering. Närhet till service med livsmedelsaffär, pizzeria, frisering, banker, vårdcentral och annat. Bra kommunikationer med flera busslinjer som passerar området. Endast 3 km till Luleå centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration