Sök Meny
Såld

Luleå - Örnäset / Krongårdsringen 20

HISS upp till våning 2. Endast ett hus i föreningen som har installerat hiss, livet blir så mycket enklare. Här har vi en ljus och trevlig tvårummare, hyran är låg med endast 3 820 kr / månad. Lägenheten är varsamt hanterad och välbevarad med ljusa ytskikt. Hemtrevligt kök med standardinredning i vitt, bryts av fint med ett nyare ekmönstrat laminatgolv. Luftigt sovrum och detsamma gäller vardagsrum. Fin detalj med vinklade fönster som ger väldigt fint ljusinsläpp samt mysig, liten balkong i söder / sydväst. Badrum med dusch, tvättmaskin, fräscht porslin. Bra förening med långsiktig ekonomisk planering. Närhet till service med livsmedelsaffär, pizzeria, frisering, banker, vårdcentral och annat. Bra kommunikationer med flera busslinjer som passerar området. Endast 3 km till Luleå centrum.

Sponsrade länkar
Luleå / Örnäset
Krongårdsringen 20
Slutpris: 1 110 000 kr
Boarea/biarea: 56/3 kvm
Avgift: 3 820 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Norrbotten / Luleå / Krongårdsringen