Krongårdsringen 28 / Örnäset / Luleå

Slutpris
825 000 kr
Boarea
49 kvm
Avgift
3 528 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Krongårdsringen såldes av oss 2018-08-03. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Krongårdsringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Örnäset är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Luftig och ljus 1,5 på hela 49 m². Stort vardagsrum och balkong (som glasas in under sommaren 2018) med bästa solläge, trevligt med lummiga buskar just utanför. Sovrum och kök löper öppet ihop, Riktig köksavdelning, bra med förvaring och bra maskinpark även diskmaskin. Lägenheten är i bra skick, fräscha golv och tapeter. Badrum med våtrumsmatta på vägg och golv. Bra läge vid Örnäset centrum, täta bussförbindelser och fina gång- och cykelvägar till city och högskolan. I föreningens gemensamhetsutrymmen finns bl.a. bastu & gym i toppfint skick! Service som matvarubutik, banker, restauranger, skola m.m på kort promenadavstånd. Möjligt till snabbt tillträde.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration