Majvägen 1B

Majvägen 1B

Slutpris

1 500 000 kr


Bergviken— Luleå

Majvägen 1B


Slutpris
1 500 000 kr

Bergviken— Luleå

3:a på populära Bergviken!

KANONPRIS i solid förening , låg månadsavgift där även p-plats ingår, även all elförbrukning! Luftig, rymlig trea om 78 m² med stor inglasad balkong, delvis infälld i byggnaden. Välskött och fräsch med perfekta ekparkettgolv i hela lägenheten, enhetligt. Fräscht kök i modernt, tjusigt skick m direktkontakt till den superfina, möblerbara balkongen i bästa solläge. En trivsam oas när man vill ha en nypa luft eller bara njuta av solens värmande strålar, fin utsikt också med ett par träd på grönområdet . Högt och bra läge på våning 3. Totalrenoverat stort badrum som är indelat i WC och vidare dusch samt tvättstuga. Två rymliga sovrum samt bred entréhall med förvaring i form av garderober samt stor klädkammare, här kan man göra en egen walk-in closet. OBS! Månadsavgift där värme, vatten, kabel-TV, p-plats inkl el, hushållsel samt bostadsrättstillägg ingår. Fräsch, välunderhållen byggnad med bastu, tvättstuga mm i källaren. Mycket trivsamt område med närhet till skolor, café och mataffär. Trevliga motionsslingor längs Björkskatafjärden. Kom och köp!


Boarea/biarea
78/4 kvm
Avgift
3 452 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-02-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.