Sök Meny
Såld

Luleå - Mjölkudden / Mjölkuddsvägen 169

Luftig lägenhet med mycket rymd i populära Ankarkronan. Perfekt gavelläge i huset samt närhet till besöksparkering mm. En helt vanlig lägenhet men mycket välskött, tre rum och kök, våning två, extra fönster pga gavelläge ger mer ljus i vardagsrum. Ombonad, hemtrevlig med tapeter i varma toner från 90-tal och kök i original. Vissa renoveringar gjorda som helrenoverat badrum, separat WC, kostsamt och värdefullt. Det unika med Ankarkronan (förutom den goda ordningen) är den ljusa, fina planlösningen och storleken på 91 m² med eget stort förråd i lägenheten. Men också närhet till naturen med fina gång- och cykelstråk efter älvstranden, närhet till centrala stan samt handel ute på Storheden.

Sponsrade länkar
Luleå / Mjölkudden
Mjölkuddsvägen 169
Slutpris: 1 870 000 kr
Boarea: 91 kvm
Avgift: 3 479 kr/mån
Driftkostnad: 50 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-11-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Norrbotten / Luleå / Mjölkuddsvägen
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!