Mjölkuddsvägen 169 / Mjölkudden / Luleå

Slutpris
1 870 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
3 479 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-11-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mjölkuddsvägen såldes av oss 2016-11-05. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Mjölkuddsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mjölkudden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Luftig lägenhet med mycket rymd i populära Ankarkronan. Perfekt gavelläge i huset samt närhet till besöksparkering mm. En helt vanlig lägenhet men mycket välskött, tre rum och kök, våning två, extra fönster pga gavelläge ger mer ljus i vardagsrum. Ombonad, hemtrevlig med tapeter i varma toner från 90-tal och kök i original. Vissa renoveringar gjorda som helrenoverat badrum, separat WC, kostsamt och värdefullt. Det unika med Ankarkronan (förutom den goda ordningen) är den ljusa, fina planlösningen och storleken på 91 m² med eget stort förråd i lägenheten. Men också närhet till naturen med fina gång- och cykelstråk efter älvstranden, närhet till centrala stan samt handel ute på Storheden.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration