Östergatan 5 / Skurholmen / Luleå

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea/biarea
116/63 kvm
Driftkostnad
30 205 kr/år
Totalareal
800 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-11-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Östergatan såldes av oss 2018-11-21. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Östergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skurholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin, äldre villa med byggår 1952, väldigt ljus och trevlig planlösning, umgängesytor på entréplan med kök, matrum och vardagsrum i vinkel och tre sovrum på övre plan. Asfalterad infart in till den fina tomten, asfalteringen brer ut sig så att du kan vända bilen på gårdsplan, i övrigt gräsmattetomt. Villan ligger inte så långt ifrån den lilla villagatan vilket medför att det mesta av den soliga tomten ligger på gårdssidan. Stort kallgarage som är utbyggt på längden och har två fjärrstyrda portar, en för bilen och en för skoter, fyrhjuling mm. I övrigt friggebod, gjuten grill och lite träd bakom som avgränsar mot granne på gatan ovanför. Lugnt bra läge mitt på området och på samma gata som Furuparksskolan ligger (låg - / mellanstadiet). Huset är väldigt trevligt & gediget med fin källarmiljö. Familjen har hållit efter genom åren och det är bytt yttertak, 3-glasfönster i hela boytan, fjärrvärme indraget samt fiber. Kök är ombyggt och gjort större med bardiskmodell och matrum i ett. Vardagsrum med murad öppen spis & insats (godkänd). Källaren är enkel men fin för ögat med klinker på alla golv, stor tvättstuga, tonårsrum samt bastu med liten relax.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration