Sök Meny
Såld

Luleå - Mjölkudden / Radiomasten 15

Stor gaveltrea i Brf Senioren!

Äntligen finns möjligheten att förvärva en väl genomtänkt 3:a i Brf Senioren belägen högst upp i huset med gavelläge på trivsamma Mjölkudden! Detta är ett boende som riktar sig till Er med åldern inom spannet 55-75år och är så mycket mer än "bara" en bostad. Förutom den genomtänkta och luftiga planlösningen, den inglasade balkongen och burspråket i köket som vetter mot entrégården finns det en mängd gemensamma utrymmen i föreningen som kan nyttjas tillsammans med övriga boenden - eller för privata arrangemang. Här finns bastu med tillhörande relaxavdelning, en stor gemensamhetslokal för sammankomster med väl tilltaget kök och en uteplats i sydvästläge, trivsamt vardagsrum där man kan få sällskap i TV-soffan, ett mysigt bibliotek, träningslokal, vävrum och snickarrum! För en billig peng finns även en övernattningslägenhet att hyra om man får övernattande gäster. Som om inte hälften vore nog har varje bostadsrätt möjlighet att få tillgång till en egen odlingslott, odlar man exempelvis potatis kan man få ett eget fack i den gemensamma matkällaren för att förvara skörden i. Det är som att bo i hus, det finns utrymme för att vara fortsatt verksam med sina hobbys samtidigt som man finner en otrolig gemenskap med grannarna.
Varmt välkomna på visning, det finns mycket att se!

Sponsrade länkar
Luleå / Mjölkudden
Radiomasten 15
Slutpris: 1 890 000 kr
Boarea: 87,6 kvm
Avgift: 5 721 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns)
Såld: 2016-11-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Norrbotten / Luleå / Radiomasten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!