Radiomasten 15

Radiomasten 15

Slutpris

1 890 000 kr


Mjölkudden— Luleå

Radiomasten 15


Slutpris
1 890 000 kr

Mjölkudden— Luleå

Stor gaveltrea i Brf Senioren!

Äntligen finns möjligheten att förvärva en väl genomtänkt 3:a i Brf Senioren belägen högst upp i huset med gavelläge på trivsamma Mjölkudden! Detta är ett boende som riktar sig till Er med åldern inom spannet 55-75år och är så mycket mer än "bara" en bostad. Förutom den genomtänkta och luftiga planlösningen, den inglasade balkongen och burspråket i köket som vetter mot entrégården finns det en mängd gemensamma utrymmen i föreningen som kan nyttjas tillsammans med övriga boenden - eller för privata arrangemang. Här finns bastu med tillhörande relaxavdelning, en stor gemensamhetslokal för sammankomster med väl tilltaget kök och en uteplats i sydvästläge, trivsamt vardagsrum där man kan få sällskap i TV-soffan, ett mysigt bibliotek, träningslokal, vävrum och snickarrum! För en billig peng finns även en övernattningslägenhet att hyra om man får övernattande gäster. Som om inte hälften vore nog har varje bostadsrätt möjlighet att få tillgång till en egen odlingslott, odlar man exempelvis potatis kan man få ett eget fack i den gemensamma matkällaren för att förvara skörden i. Det är som att bo i hus, det finns utrymme för att vara fortsatt verksam med sina hobbys samtidigt som man finner en otrolig gemenskap med grannarna.
Varmt välkomna på visning, det finns mycket att se!


Boarea
87.6 kvm
Avgift
5 721 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2016-11-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.