Radiomasten 15 / Mjölkudden / Luleå

Stor gaveltrea i Brf Senioren!

Slutpris
1 890 000 kr
Boarea
87,6 kvm
Avgift
5 721 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2016-11-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Radiomasten såldes av oss 2016-11-16. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Radiomasten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mjölkudden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns möjligheten att förvärva en väl genomtänkt 3:a i Brf Senioren belägen högst upp i huset med gavelläge på trivsamma Mjölkudden! Detta är ett boende som riktar sig till Er med åldern inom spannet 55-75år och är så mycket mer än "bara" en bostad. Förutom den genomtänkta och luftiga planlösningen, den inglasade balkongen och burspråket i köket som vetter mot entrégården finns det en mängd gemensamma utrymmen i föreningen som kan nyttjas tillsammans med övriga boenden - eller för privata arrangemang. Här finns bastu med tillhörande relaxavdelning, en stor gemensamhetslokal för sammankomster med väl tilltaget kök och en uteplats i sydvästläge, trivsamt vardagsrum där man kan få sällskap i TV-soffan, ett mysigt bibliotek, träningslokal, vävrum och snickarrum! För en billig peng finns även en övernattningslägenhet att hyra om man får övernattande gäster. Som om inte hälften vore nog har varje bostadsrätt möjlighet att få tillgång till en egen odlingslott, odlar man exempelvis potatis kan man få ett eget fack i den gemensamma matkällaren för att förvara skörden i. Det är som att bo i hus, det finns utrymme för att vara fortsatt verksam med sina hobbys samtidigt som man finner en otrolig gemenskap med grannarna.
Varmt välkomna på visning, det finns mycket att se!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration