Sjögatan 5A / Bergviken / Luleå

Fin 3:a i ett av föreningens bästa läge!

Slutpris
1 770 000 kr
Boarea/biarea
76/4 kvm
Avgift
3 346 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-03-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sjögatan såldes av oss 2017-03-28. Se alla våra försäljningar i Luleå samt även på Sjögatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här trivs man, väldigt trevlig lägenhet, hemma helt enkelt! Lägenheten har ett av föreningens bästa läge med strålande utsikt ut över området mot Luleå centrum samt norra fjärden. Lågavgift på 3 346 kr/mån där värme, vatten, kabel-TV och bredband ingår! Lägenheten har en tilltalande planlösning med renoverat kök, badrum med skön golvvärme samt ett stort härligt vardagsrum, utgång till balkongen i sydvästläge. Goda förvaringsmöjligheter med inbyggda garderober samt en praktisk klädkammare som även kan användas som kontor. Två sovrum i bra storlek varav ett med rymlig skjutdörrsgarderob. Till lägeheten hör även ett källarförråd samt ett matförråd. Bastu/relax och tvättstuga har du bara några trappor ner i källaren. Trivsamt område med gång- och cykelavstånd till Luleå centrum samt universitetet. Även närhet till skola, mataffärer, café och idrottsplats.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration