Sök Meny
Såld

Luleå - Bergviken / Sjögatan 5A

Fin 3:a i ett av föreningens bästa läge!

Här trivs man, väldigt trevlig lägenhet, hemma helt enkelt! Lägenheten har ett av föreningens bästa läge med strålande utsikt ut över området mot Luleå centrum samt norra fjärden. Lågavgift på 3 346 kr/mån där värme, vatten, kabel-TV och bredband ingår! Lägenheten har en tilltalande planlösning med renoverat kök, badrum med skön golvvärme samt ett stort härligt vardagsrum, utgång till balkongen i sydvästläge. Goda förvaringsmöjligheter med inbyggda garderober samt en praktisk klädkammare som även kan användas som kontor. Två sovrum i bra storlek varav ett med rymlig skjutdörrsgarderob. Till lägeheten hör även ett källarförråd samt ett matförråd. Bastu/relax och tvättstuga har du bara några trappor ner i källaren. Trivsamt område med gång- och cykelavstånd till Luleå centrum samt universitetet. Även närhet till skola, mataffärer, café och idrottsplats.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Luleå / Bergviken
Sjögatan 5A
Slutpris: 1 770 000 kr
Boarea/biarea: 76/4 kvm
Avgift: 3 346 kr/mån
Driftkostnad: 161 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-03-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Norrbotten / Luleå / Sjögatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.