Sök Meny
Såld

Luleå - Bergviken / Sjögatan 5A

Fin 3:a i ett av föreningens bästa läge!

Här trivs man, väldigt trevlig lägenhet, hemma helt enkelt! Lägenheten har ett av föreningens bästa läge med strålande utsikt ut över området mot Luleå centrum samt norra fjärden. Lågavgift på 3 346 kr/mån där värme, vatten, kabel-TV och bredband ingår! Lägenheten har en tilltalande planlösning med renoverat kök, badrum med skön golvvärme samt ett stort härligt vardagsrum, utgång till balkongen i sydvästläge. Goda förvaringsmöjligheter med inbyggda garderober samt en praktisk klädkammare som även kan användas som kontor. Två sovrum i bra storlek varav ett med rymlig skjutdörrsgarderob. Till lägeheten hör även ett källarförråd samt ett matförråd. Bastu/relax och tvättstuga har du bara några trappor ner i källaren. Trivsamt område med gång- och cykelavstånd till Luleå centrum samt universitetet. Även närhet till skola, mataffärer, café och idrottsplats.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Luleå / Bergviken
Sjögatan 5A
Slutpris: 1 770 000 kr
Boarea/biarea: 76/4 kvm
Avgift: 3 346 kr/mån
Driftkostnad: 161 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-03-28
Sally Pettersson Assisterande mäklare
Sally Pettersson
Mäklarhuset Luleå
Assisterande mäklare
E-post
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Norrbotten / Luleå / Sjögatan