Snövägen 32 B

Snövägen 32 B

Slutpris

1 270 000 kr


Björkskatan— Luleå

Snövägen 32 B


Slutpris
1 270 000 kr

Björkskatan— Luleå

Genom fräsch och yteffetiv 1:a!

Ljus och fin renoverad 1:a på 47 m² med optimalt läge för dig som t ex studerar på universitetet. När du kliver in bemöts du av en bra planlösning med entréhall, välutrustat kök och matplats. Här har du även utgång till en rymlig balkong med sydvästläge. Ljust vardagsrum med plats för TV- och arbetshörna. Stort fönsterparti ger bra ljusinsläpp. Här finns också en mysig sovalkov med plats för en säng och förvaring, smart avdelat av tidigare ägare med väggar runt om samt skjutdörr (liten men naggade god). Helkaklat mycket fräsch badrum med tvättmaskin. Intill lägenheten har du även ett tillhörande förråd. Här ryktas det om riktigt trevliga grannar som gärna samlas på innergården för en fika och grillning.


Boarea/biarea
47/4 kvm
Avgift
2 422 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-07-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.