Sök Meny
Såld

Luleå - Kallax / Jaktviken / Svedjebergsvägen 29

Extraordinärt, unikt sommarställe för dig som njuter av ögonfröjd, naturlig skönhet och vill ha något utöver det vanliga. Högt vackert läge på berghäll, pedantskött sommarhus döpt till "Höjden". Stor sydvästvänd solaltan med utsikt över den sluttande, fantastiska tomten bestående av natursten, klipphällor som slutar vid den lilla Jaktvikstjärnen som ger en fin vattenspegel. Havet ligger nästgårds och även denna pryder utsiktsvyn, helt underbart. Till fastigheten tillhör en båtplats i havsviken! Tjusigt också med de andra stugorna som är strategiskt utplacerade på den sydvästvända naturtomten, bl a gäststuga med egen solveranda. Stor bra parkering utanför tomten med vändplan, det är den sista stugan efter vägen vilket också betyder att det inte finns någon biltrafik som stör. Alla byggnader är väl underhållna och håller bra kvalité! Huvudstuga med öppen planlösning, storstuga vedkamin och två sovalkover, stor altan i solen. Gäststuga med egen altan i söderläge, fin utsikt förstås. Friggebod som också kan fungera som sovstuga. Vedbod, tvätt- & toalettrum, diverse förrådutrymmen. Sommarvatten i förening, toalett separett, avlopp stenkista.

Sponsrade länkar
Luleå / Kallax / Jaktviken
Svedjebergsvägen 29
Slutpris: 2 300 000 kr
Boarea/biarea: 62/40 kvm
Driftkostnad: 7 800 kr/år
Tomtarea: 2413 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2017-06-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Norrbotten / Luleå / Svedjebergsvägen