Sök Meny
Såld

Luleå - Kallax / Jaktviken / Svedjebergsvägen 29

Extraordinärt, unikt sommarställe för dig som njuter av ögonfröjd, naturlig skönhet och vill ha något utöver det vanliga. Högt vackert läge på berghäll, pedantskött sommarhus döpt till "Höjden". Stor sydvästvänd solaltan med utsikt över den sluttande, fantastiska tomten bestående av natursten, klipphällor som slutar vid den lilla Jaktvikstjärnen som ger en fin vattenspegel. Havet ligger nästgårds och även denna pryder utsiktsvyn, helt underbart. Till fastigheten tillhör en båtplats i havsviken! Tjusigt också med de andra stugorna som är strategiskt utplacerade på den sydvästvända naturtomten, bl a gäststuga med egen solveranda. Stor bra parkering utanför tomten med vändplan, det är den sista stugan efter vägen vilket också betyder att det inte finns någon biltrafik som stör. Alla byggnader är väl underhållna och håller bra kvalité! Huvudstuga med öppen planlösning, storstuga vedkamin och två sovalkover, stor altan i solen. Gäststuga med egen altan i söderläge, fin utsikt förstås. Friggebod som också kan fungera som sovstuga. Vedbod, tvätt- & toalettrum, diverse förrådutrymmen. Sommarvatten i förening, toalett separett, avlopp stenkista.

Sponsrade länkar
Luleå / Kallax / Jaktviken
Svedjebergsvägen 29
Slutpris: 2 300 000 kr
Boarea/biarea: 62/40 kvm
Driftkostnad: 7 800 kr/år
Tomtarea: 2 413 kvm
Rum: 3 rum (2-3 sovrum)
Såld: 2017-06-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Norrbotten / Luleå / Svedjebergsvägen