Timmermansgatan 44

Timmermansgatan 44

Slutpris

2 875 000 kr


Centrum— Luleå

Timmermansgatan 44


Slutpris
2 875 000 kr

Centrum— Luleå

Stilig, ljus och öppen 3:a, gavellgh

Åhh, så trevlig lägenhet! Elegant, luftig foajé som leder fram till hissen, åk upp till 3:an! Lägenhetsdörren väntar på dig, bara att kliva in och njuta av den öppna, ljusa boytan! Gavellägenhet, helt fantastiskt ljus med fönstervägg & balkongdörr ut mot den stora, lååånga, inglasade balkongen. Öppen, fräsch lägenhet 3 r.o.k 82,5 m² med öppet kök, matplats och vardagsrum i ett, extra detalj med vinkelfönster vid matplatsen som ger utsikt Stadsviken vid Norra hamn. Bästa läge på gården med gavelfönster i sydväst samt inglasad balkong in mot den fina gården i västerläge. Modernt kök med väl tilltagen arbetsbänk (bardisk) som avgränsar köket mot resten av sällskapsytan. Två bra sovrum i riktning Västra Malmgatan vilket betyder lugnt läge trafikmässigt och med kort avstånd in till centrumhandel & restauranger och andra nöjen. Badrum utrustat med både tvättmaskin / torktumlare i stapel samt helkaklat med golvvärme. Genomgående ekparkettgolv & ljusa väggar i hela bostaden. Ta chansen att förvärva detta fantastiska hem!


Boarea/biarea
82,5/4 kvm
Avgift
4 005 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-01-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.