Hovslagarvägen 11

Hovslagarvägen 11

Slutpris

1 150 000 kr


Råneå— Luleå

Hovslagarvägen 11


Slutpris
1 150 000 kr

Råneå— Luleå

Häftig 70-talsvilla i retrostil med snygg tegelfasad, byggår 1971. För den stora familjen eller för Er som vill bo rymligt. Boarea på hela 173 m² + källarvåning på 121 m² med mysig gillestuga försedd med öppen spis, bastu, stor tvättstuga och stort förråd/hobbyrum. Dubbelgarage om 37,4 m² som dessutom har ett gästrum ovanpå. Trädgårdstomt med inslag av naturen, lummig med stenmurar och en häck runt tomtgräns. Även förrådsbyggnad med garageport om ca 40 m² finns på den 2000 m² stora tomten. Hela villan har ytskikt från byggnadsår, heltäckningsmattor, linoleumgolv och vackra trägolv, stora fönsterpartier, badrumsporslin i pastellfärger och vävtapet på väggarna. Villan har haft samma ägarfamilj sedan byggnadsår och är väl omhändertagen, men renoverings- och dräneringsbehov föreligger. Villan är besiktad och har vårat försäkringspaket "Skyddat köp" som täcker bl a dolda fel. Här finns utvecklingspotential! Centralt belägen ett stenkast ifrån skola, dagis, butiker och busstation.


Boarea/biarea
173/147 kvm
Driftkostnad
35 059 kr/år
Tomtarea
2 046 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2018-12-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.