Rörbäcksvägen 253

Rörbäcksvägen 253

Slutpris

995 000 kr


Jämtön— Råneå— Luleå

Rörbäcksvägen 253


Slutpris
995 000 kr

Jämtön— Råneå— Luleå

Enplanshus i Jämtön med hel källare

Här erbjuds ett rymligt och ljust hus i genomgående fint skick. En öppen planlösning boende i en plan med stora sällskapsytor, fint ljusinsläpp och delvis inredd källare. Bostaden har dessutom fin utsikt och fönster i flera väderstreck.

Här finns alla möjligheter att njuta av utomhuslivet på en lättskött och fin tomt med välskött gräsmatta och två förråd, vacker utsikt över ängar. Dessutom erbjuder fastigheten en trevlig uteplats vid garagets gavel, omgärdad med skärmväggar som ger vind- och insynsskydd samt sol hela eftermiddagen och kvällen samt en extra uteplats i liten balkong från kök med samma solläge, sol hela eftermiddagen, kvällen.

Här är det lätt att trivas och läget i Jämtön är fenomenalt för dig som letar efter ett lugnare läge på landet. Här bor du vackert och högt med Rörbäcks havsbad på bekvämt avstånd. En bit bort med bil kan du även hitta badplats och bra kommunikationer. Perfekt för dig som vill ha en trevlig villa och ett stort garage!


Boarea/biarea
92/92 kvm
Driftkostnad
24 226 kr/år
Tomtarea
1 806 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-07-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.