Rörbäcksvägen 253 / Jämtön / Råneå / Luleå

Enplanshus i Jämtön med hel källare

Slutpris
995 000 kr
Boarea/biarea
92/92 kvm
Driftkostnad
24 226 kr/år
Tomtarea
1 806 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-07-31
Bostaden är såld!

Denna villa på rörbäcksvägen såldes av oss 2019-07-31. Se alla våra försäljningar i Råneå samt även på rörbäcksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jämtön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett rymligt och ljust hus i genomgående fint skick. En öppen planlösning boende i en plan med stora sällskapsytor, fint ljusinsläpp och delvis inredd källare. Bostaden har dessutom fin utsikt och fönster i flera väderstreck.

Här finns alla möjligheter att njuta av utomhuslivet på en lättskött och fin tomt med välskött gräsmatta och två förråd, vacker utsikt över ängar. Dessutom erbjuder fastigheten en trevlig uteplats vid garagets gavel, omgärdad med skärmväggar som ger vind- och insynsskydd samt sol hela eftermiddagen och kvällen samt en extra uteplats i liten balkong från kök med samma solläge, sol hela eftermiddagen, kvällen.

Här är det lätt att trivas och läget i Jämtön är fenomenalt för dig som letar efter ett lugnare läge på landet. Här bor du vackert och högt med Rörbäcks havsbad på bekvämt avstånd. En bit bort med bil kan du även hitta badplats och bra kommunikationer. Perfekt för dig som vill ha en trevlig villa och ett stort garage!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.