Strömsund 341 / Strömsund / Råneå / Luleå

Härbre i Strömsund by, strandläge vid sjön

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea/biarea
45/20 kvm
Driftkostnad
5 440 kr/år
Tomtarea
2 343 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2017-04-25
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Strömsund såldes av oss 2017-04-25. Se alla våra försäljningar i Råneå samt även på Strömsund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strömsund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Toppenfint läge vid stranden i sydvästläge! Mysigt härbre med inrett loft vid den lilla sjön i Strömsund by! Inte det vanliga stugområdet utan du börjar med att köra igenom byn och förbi alla fastboende och när det börjar glesna så är du strax vid detta lilla område med ett fåtal sommarhus, strandläge vid sjön, sydvästläge dessutom. Egen brygga, grillplats, härbre, gäststuga, vedeldad bastu, förråd och vedbod. Härbret är isolerat på utsidan samt panel pålagt, el indraget, braskamin, toa separett, vatten indraget från grävd brunn mm. När du vaknat uppe på loftet tar du dig ner till storstugan och tänder upp en eld i braskaminen medans kaffet kokar i köket. Utsikten är magisk över stranden med grillplats och brygga samt vidare över sjön. På kvällen värmer du upp din vedeldade bastu och sitter på den stora altanen intill huvudbyggnaden under tak eller så rusar du ner till bryggan för ett snabbt avkylningsdopp. Härbre med inrett loft, anor från 1700-talet, fraktad från Älvsbyn och uppförd här 1964. Hur fint som helst, ljust och trevligt med ljusmålade stockar invändigt på båda planen. Läckert också med loftet och den lilla inredda "kammaren" med egen utgång till liten veranda samt trapp så du kan ta dig ner på tomten. Perfekt för avkoppling och rekreation!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration