Nyåkersvägen 36

Nyåkersvägen 36

Slutpris

3 350 000 kr


Södra Sunderbyn— Luleå

Nyåkersvägen 36


Slutpris
3 350 000 kr

Södra Sunderbyn— Luleå

Trivsamt med härligt ljusflöde!

Här möts du av ett väl underhållet hus i utmärkt skick med ypperligt läge på friköpt hörntomt! Villan står på en lättskött och lagom stor tomt med äppelträd, friggebod och en häck som skyddar mot insyn. Innerslinga intill villakvarterets egna grönområde där studsmattan fått sin givna plats.

Ljus, härligt öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp från många fönster i bästa solläge. 1 ½ plans villa, 6 - 7 r.o.k, 135 m², vidbyggd ekonomidel 36 m² med bl a praktisk, väl tilltagen groventré som är avskild från boytan med bra plats att röra sig på och bra förvaring, precis vad en barnfamilj behöver.

Inbjudande boyta med entréhall som löper öppet och tröskelfritt in till den stora sällskapsytan med kök, matrum samt vardagsrum som löper i ett. Många fönster runt om ger ett fantastiskt ljus. Direktutgång trädäckad altan som följer huskroppen i vinkel. SV/ V på gavel med utsikt grönområdet ger känsla av rymd.
Ljust parkettgolv på båda bostadsplanen. "Epoq" köksinredning i vitt med bra förvaring, fina arbetsytor med bardisk i vinkel. Övre plan med allrum, takkupa och balkong. Två badrum varav helkaklat på bottenplan samt våtrumsmatta på övre plan med mysig bastu, renoverat av tidigare ägare. Fyra sovrum i dagsläget varav tre på övre plan. Mycket fina öppna ytor som kan delas av för att skapa fler rum för den som önskar.

Lugn gata i barnvänliga omgivningar med närhet till naturen, gångstigar och elljusspår i skogen intill. En kort promenad gm skogen leder till mysig badplats med sandstrand i bästa sydvästläge. Flitigt med idrottsaktiviteter i "byn", här finns sporthall, ishall, många fotbollsplaner, både gräs och konstgräs. Närhet till handel, restauranger i Gammelstads centrum eller Storhedens handelsområde. Täta bussförbindelser in till stan.

Förbokade visningar endast! Klicka på "Intresseanmälan" och fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt för datum och tid. Välkommen!


Boarea/biarea
135/36 kvm
Driftkostnad
33 711 kr/år
Tomtarea
493 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-04-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.