Agronomvägen 16 / Södra Sunderbyn / LULEÅ

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea/biarea
149/42 kvm
Driftkostnad
24 778 kr/år
Tomtarea
875 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-08-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Agronomvägen såldes av oss 2017-08-21. Se alla våra försäljningar i Södra Sunderbyn samt även på Agronomvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Sunderbyn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rejäl villa, Nordkalotthus, med väldigt fin planlösning, 149 kvm 1½ plan byggår 1977. Renoveringsobjekt kan vi väl säga även om boytan är helt okey, däremot är de flesta golv och tapeter från byggår dvs 40 år gamla. Tänker man i dem banorna så är huset välhållet invändigt, endast en ägare genom åren. Utvändigt behöver fasad & altan underhåll och fönster behöver bytas. Fjärrvärme indraget 2004 vilket innebär att alla radiatorer och termostater håller bra klass. Uteplats på entrésidan i sydvästläge men den har inte nyttjats så mycket eftersom ägaren har varit trädgårdsmästare och har gett utlopp för sin kreativitet på tomtsidan. En riktig blomsterprakt har det tidigare varit som många besökt bara för att få uppleva. Du kan inte se prakten idag men med lite fantasi kan du ana den. Här finns buskar & planteringar blandat med utsmyckning , solur, "brunn", friggebod mm. Uteplats i anslutning till köksutgång, rymlig sådan och överbyggd med plasttak.
Fritt läge mot angränsande grönområde.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration