Sök Meny
Såld

LULEÅ / Södra Sunderbyn / Agronomvägen 16

Rejäl villa, Nordkalotthus, med väldigt fin planlösning, 149 kvm 1½ plan byggår 1977. Renoveringsobjekt kan vi väl säga även om boytan är helt okey, däremot är de flesta golv och tapeter från byggår dvs 40 år gamla. Tänker man i dem banorna så är huset välhållet invändigt, endast en ägare genom åren. Utvändigt behöver fasad & altan underhåll och fönster behöver bytas. Fjärrvärme indraget 2004 vilket innebär att alla radiatorer och termostater håller bra klass. Uteplats på entrésidan i sydvästläge men den har inte nyttjats så mycket eftersom ägaren har varit trädgårdsmästare och har gett utlopp för sin kreativitet på tomtsidan. En riktig blomsterprakt har det tidigare varit som många besökt bara för att få uppleva. Du kan inte se prakten idag men med lite fantasi kan du ana den. Här finns buskar & planteringar blandat med utsmyckning , solur, "brunn", friggebod mm. Uteplats i anslutning till köksutgång, rymlig sådan och överbyggd med plasttak.
Fritt läge mot angränsande grönområde.

Sponsrade länkar
LULEÅ / Södra Sunderbyn
Agronomvägen 16
Slutpris: 2 200 000 kr
Boarea/biarea: 149/42 kvm
Driftkostnad: 24 778 kr/år
Tomtarea: 875 kvm
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-08-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Norrbotten / Södra Sunderbyn / Agronomvägen