Agronomvägen 16

Agronomvägen 16

Slutpris

2 200 000 kr


Södra Sunderbyn— LULEÅ

Agronomvägen 16


Slutpris
2 200 000 kr

Södra Sunderbyn— LULEÅ

Rejäl villa, Nordkalotthus, med väldigt fin planlösning, 149 kvm 1½ plan byggår 1977. Renoveringsobjekt kan vi väl säga även om boytan är helt okey, däremot är de flesta golv och tapeter från byggår dvs 40 år gamla. Tänker man i dem banorna så är huset välhållet invändigt, endast en ägare genom åren. Utvändigt behöver fasad & altan underhåll och fönster behöver bytas. Fjärrvärme indraget 2004 vilket innebär att alla radiatorer och termostater håller bra klass. Uteplats på entrésidan i sydvästläge men den har inte nyttjats så mycket eftersom ägaren har varit trädgårdsmästare och har gett utlopp för sin kreativitet på tomtsidan. En riktig blomsterprakt har det tidigare varit som många besökt bara för att få uppleva. Du kan inte se prakten idag men med lite fantasi kan du ana den. Här finns buskar & planteringar blandat med utsmyckning , solur, "brunn", friggebod mm. Uteplats i anslutning till köksutgång, rymlig sådan och överbyggd med plasttak.
Fritt läge mot angränsande grönområde.


Boarea/biarea
149/42 kvm
Driftkostnad
24 778 kr/år
Tomtarea
875 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-08-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.