Sök Meny
Såld

LULEÅ / Södra Sunderbyn / Lantmätarvägen 79

Läget är det bästa !! Trevligt radhus med mycket fint gavelläge i bästa solen i ett radhusområde där alla ligger tätt intill varandra. Här är du "för dig själv" även om du är en del i en länga, känsla av friliggande. Radhuset är byggt 1981 och det mesta av golv och tapeter är i originalskick från byggår och i behov av renovering. Däremot påkostade två superfräscha badrum, dusch- / toalettrum bottenplan med helglasade invikbara dörrar, vitt porslin, handfat nedsänkt i kommod. Badrum övre plan med snygg badrumsinredning, handfat infälld i större kommod och läckert badkar av senaste modell. Gavelhus i fint söderläge mot grönområde med gräsbevuxna små kullar som utsikt. Sydvästsida med gräsmattetomt, häck samt trädäckad altan och utanför tomten löper en gång- och cykelväg så det blir fritt även här

Sponsrade länkar
LULEÅ / Södra Sunderbyn
Lantmätarvägen 79
Slutpris: 1 900 000 kr
Boarea/biarea: 104/4 kvm
Driftkostnad: 27 176 kr/år
Tomtarea: 163 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-08-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Norrbotten / Södra Sunderbyn / Lantmätarvägen