Nyåkersvägen 44

Nyåkersvägen 44

Slutpris

2 700 000 kr


Södra Sunderbyn— Luleå

Nyåkersvägen 44


Slutpris
2 700 000 kr

Södra Sunderbyn— Luleå

Välskött Nordkalotthus med extravagans som takkupa & balkong! Genomgående fräscht och välunderhållet hus med trevlig boyta och fina sällskapsytor! Inbjudande ljus, luftig planlösning med fyra stora sovrum som alla är väl tilltagna i storlek och detsamma gäller sällskapsytorna med bra kök, vardagsrum och allrum med tillgång till balkong. Trevligt läge på hörntomt i innerslinga vänd i bästa sydvästläge som ger sol i stort sett hela dagen. Tomten är dessutom FRIKÖPT och fint insynsskyddat med tät häck runt om samt fräsch trädäckad altan där du kan njuta i lugn och ro. Lugn gata i barnvänliga omgivningar med närhet till naturen, gångstigar och elljusspår i skogen intill samt kort promenad till mysig badplats med sandstrand. Området bjuder också på idrottsaktiviteter i sporthall, ishall och fotbollsplaner.


Boarea/biarea
144/36 kvm
Driftkostnad
32 737 kr/år
Tomtarea
558 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2019-05-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.