Klockare Winqvists väg 9

Klockare Winqvists väg 9

Slutpris

3 050 000 kr


Almbro— Örebro

Klockare Winqvists väg 9


Slutpris
3 050 000 kr

Almbro— Örebro

Rymlig villa längst in på återvändsgata med utsikt mot härliga vyer

Flexibel villa som överraskar och tillgodoser hela familjens behov. Boytan på entréplanet består av kök, helkaklat badrum, tre sovrum samt vardagsrum med braskamin och utgång till altanen med söderläge. Källarvåningen har ett stort sovrum till tonåringen eller hemmakontoret, hobbyrum, träningsrum, tvättstuga, dusch, wc samt ett trevligt vinrum för härliga middagar med vänner. Trädgården är helt insynsskyddad med mycket växter och gränsar till närkeslätten med vidsträckt utsikt. Vidbyggt garage och asfalterad uppfart.

Här bor du lantligt granne med Almbro grundskola årskurs F-6 samt busshållsplats. Endast 10 km. till citykärnan och 8 km till Mariebergs köpcentrum.


Boarea/biarea
109/141 kvm
Driftkostnad
52 735 kr/år
Tomtarea
812 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-09-16

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Klockare Winqvists väg såldes av oss 2022-09-16. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Klockare Winqvists väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.