Lotsvägen 9 / Åmmeberg / ASKERSUND

Åmmeberg - vid Askersunds golfbana

Slutpris
4 450 000 kr
Boarea
ca 205 kvm
Driftkostnad
21 750 kr/år
Tomtarea
10 500 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-10-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Lotsvägen såldes av oss 2017-10-07. Se alla våra försäljningar i Åmmeberg samt även på Lotsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åmmeberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ring för visningsbokning - 070-758 62 09
I ett avskilt läge på höjden med fantastisk utsikt över Vättern och Askersunds golfbana ligger detta 2-plans hus på ca 205 kvm fördelat på 6 rum och kök, varav 4 sovrum samt 2 dusch-/badrum. Permanentboende alternativt fritidsboende, välj själv! Här erbjuds bl a stora sällskapsytor, antalet sovrum för stora familjen, massiva och rejäla materialval, sidobyggnad på ca 70 kvm med dubbelgarage och rejäla förvaringsutrymmen m.m. Njut av utsikten och kvällssolen på den rymliga altanen/soldäcket på ca 50 kvm. Bergvärmepump bidrar till låg driftskostnad samt skön komfort via vattenburen golvvärme både på entréplan och övre plan. Boendet för sällskapet som vill ha lugn och ro, närhet till vatten, bad och golf. Båtplats finns att hyra i Kärraviks Marina. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration