Södra Dylta 128 / Dyltabruk / Örebro

Måste ses!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea/biarea
110/20 kvm
Driftkostnad
30 000 kr/år
Totalareal
1 130 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-06-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Södra Dylta såldes av oss 2019-06-04. Se alla våra försäljningar i Dyltabruk samt även på Södra Dylta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dyltabruk är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Södra Dylta 128 och ett oerhört smakfullt boende på landet, men med närhet till Örebro. Här bor du i denna 1½-plansvilla på ca 110 kvm fördelat på 4 rok varav 2 sovrum. Det är bara att greppa den röda tråden och följa den genom hela fastigheten. Säljaren har haft en tanke med alla detaljer och lyft fram husets karaktär på ett väldigt tilltalande sätt. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a fungerande kaminer, soldäck, smakfullt inrett lusthus, bastu, uthus mm. Dränering runt huset samt bort ledning av dagvatten genomfört 2006. Vacker trädgårdstomt om ca 1 130 kvm med odlingar, grusgångar och gamla fina fruktträd. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.