Garpvägen 58

Garpvägen 58

Slutpris

1 835 000 kr


Garphyttan— Örebro

Garpvägen 58


Slutpris
1 835 000 kr

Garphyttan— Örebro

Välkommen till ett hemtrevligt bostadsrättsparhus med idylliskt läge i lugna och barnvänliga Garphyttan. Dubbla uteplatser varav en stenlagd altan och ett trädäck i soligt söderläge. Här välkomnas du av en stor öppen hall, kök med alla praktiska vitvaror som ligger i angränsning till tvättstugan med ny tvättmaskin och torktumlare 2021. Två badrum i olika plan, ett med badkar (helrenoverat 2021) och det andra med dusch och bastu (delvis renoverat 2019-2021)! Totalt fyra rymliga sovrum och två ytor för allrum i olika plan. Luftvärmepump som fungerar som AC sommartid 2018.

Från vardagsrummet finns utgång till det inglasade uterummet, här får du plats med ett större matbord eller soffgrupp. Sommartid kan du flytta ut på altanen (2021) och njuta av solen hela dagen, samt grillning på kvällen. Lättskött trädgård, tujahäckar är planterade 2020 som ramar in tomten fint. Garage med tillhörande förrådsdel samt biluppställningsplats på uppfarten. Precis mitt emot huset finns föreningens parkeringar där du som medlem parkerar fritt. Stabil förening med god ekonomi, avgiften inkluderar vatten, tv och garage. Fiber är indraget!

Här bor du med gångavstånd till välsorterad matbutik, förskola, skola och idrottsplats. Ett stenkast bort hittar du Ånnaboda och Storstenshöjden med fantastisk natur som erbjuder skid-, bad- och vandringsmöjligheter. Endast 15 minuter till Örebro.

Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea
120 kvm
Avgift
5 109 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-01-05

Mäklarhuset Örebro

Denna parhus på Garpvägen såldes av oss 2022-01-05. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Garpvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.