Gamla Arbogavägen 6A / Glanshammar / Örebro

Rymlig villa!

Slutpris
2 295 000 kr
Boarea/biarea
233/90 kvm
Driftkostnad
39 868 kr/år
Totalareal
1 212 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-12
Bostaden är såld!

Denna villa på gamla arbogavägen såldes av oss 2019-05-12. Se alla våra försäljningar i Glanshammar samt även på gamla arbogavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Glanshammar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till gamla Arbogavägen 6a och en fastighet med mycket historik och som härstammar från förra seklet, belägen i hjärtat av Glanshammar. Här erbjuds du som köpare ett stort 2-planshus för 1 eller 2 familjer, Huset är i dag uppdelat på 2 st lägenheter lätt att öppna upp. En 3:a på 112 m2 på övreplan samt en 4:a på 121m2 på nedreplan med gillestuga i källaren.
Total boarea 233 m2 biarea i källaren 30m2 samt 70m2 i uthus med 3 bilplatser och en extra carport. Då huset har separat hall och dubbla kök så lämpar den sig lika bra som en tvåfamiljsvilla där du kan hyra ut ena lägenheten och därmed bo väldigt billigt alt ett generationsboende. På entréplan får du bl.a ett mycket trevligt kök renoverat år 2015 med öppen planlösning mot vardagsrummet. Duschrum återfinns på bägge plan och källare med liten gillestuga. Vidare får du som köpare mervärden i form utav bl.a 3st eldstäder samt 3-bilsgarage med lackbox. Trevlig trädgårdstomt med insynsskyddad baksida. Nära till skola samt dagis som finns i närområdet. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration