Österbyvägen 12

Österbyvägen 12

Slutpris

1 800 000 kr


Sticksjö— Glanshammar— Örebro

Österbyvägen 12


Slutpris
1 800 000 kr

Sticksjö— Glanshammar— Örebro

Välkommen till Österbyvägen 12, belägen på stor friköpt trädgårdstomt och med gångavstånd till Hjälmarens strand. Här erbjuds du som köpare ett bekvämt boende i denna 1-plansvilla om ca 110 kvm fördelat på 4 rok varav 3 sovrum. Här är det bara att flytta in. Invändigt har villan genomgående ljusa ytskikt och en tilltalande planlösning. Här får du som köpare mervärden i form utav bl.a Inglasat uterum och uteplats i söderläge, fiber finns indraget, braskamin samt garage. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!


Boarea/biarea
110/17 kvm
Driftkostnad
24 810 kr/år
Tomtarea
1 497 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-10-21

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Österbyvägen såldes av oss 2016-10-21. Se alla våra försäljningar i Glanshammar samt även på Österbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.