Svedlunds väg 3 / Tisarbaden / Hallsberg / ASKERSUND

Åretruntbostad med högt sjönära läge intill sjön Tisaren!

Slutpris
1 095 000 kr
Boarea
50 kvm
Driftkostnad
18 178 kr/år
Tomtarea
1 097 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-08-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Svedlunds Väg såldes av oss 2017-08-07. Se alla våra försäljningar i Hallsberg samt även på Svedlunds Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tisarbaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Svedlunds väg 3! Här kan vi erbjuda ett renoverat hus med åretruntstandard. Fastigheten är belägen i området Tisarbaden och promenadavstånd till sjön Tisaren där båtplats, sandstrand och grönområde med grillplats finns.. Huset är 50 m2 och fördelas på 3 rum och varav 2 sovrum + uthuslänga med gästrum, förråd/hobbyrum och garage. Farstukvist med trägolv. Från det inglasade isolerade uterummet är det utgång till soldäck med sjöutsikt.
Fastigheten är i gott skick där boningshuset har genomgått stora renoveringar mellan 2006 och 2011 samt att uthus är nybyggt/renoverat 2017.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration