Sök Meny
Såld

ASKERSUND / Hallsberg - Tisarbaden / Svedlunds väg 3

Åretruntbostad med högt sjönära läge intill sjön Tisaren!

Välkomna till Svedlunds väg 3! Här kan vi erbjuda ett renoverat hus med åretruntstandard. Fastigheten är belägen i området Tisarbaden och promenadavstånd till sjön Tisaren där båtplats, sandstrand och grönområde med grillplats finns.. Huset är 50 m2 och fördelas på 3 rum och varav 2 sovrum + uthuslänga med gästrum, förråd/hobbyrum och garage. Farstukvist med trägolv. Från det inglasade isolerade uterummet är det utgång till soldäck med sjöutsikt.
Fastigheten är i gott skick där boningshuset har genomgått stora renoveringar mellan 2006 och 2011 samt att uthus är nybyggt/renoverat 2017.

Sponsrade länkar
ASKERSUND / Hallsberg / Tisarbaden
Svedlunds väg 3
Slutpris: 1 095 000 kr
Boarea: 50 kvm
Driftkostnad: 18 178 kr/år
Tomtarea: 1 097 kvm
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-08-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Örebro / Hallsberg / Svedlunds Väg