Hjortsberga 323

Hjortsberga 323

Slutpris

3 230 000 kr


Kumla

Hjortsberga 323


Slutpris
3 230 000 kr

Kumla

Villa med suterrängvåning, lantlig vidsträckt utsikt, dubbelgarage och stall med 5 boxar.

Strax utanför Kumla och Hällabrottet hittar du Hjortsberga med ett fint lantligt läge. Du möts av en fin gårdsbild med bostadsbyggnaden på en höjd som ramas in av härliga vyer, stall och en mindre hästhage. Suterrängvåningen har en entré intill dubbelgaraget och här kommer du in i en väl tilltagen hall. Vidare in ligger ett sovrum med normalstort fönster och plats för dubbelsäng. På suterrängvåningen finns även bastu, tvättstuga, badrum och tv-rum. Huvudentrén ligger på entréplanet där vi också har vardagsrum med braskamin, kök, matsal, toalett och tre sovrum. Alla ytskikt går i vitt och ljusgrått samt lite dekorativt blått i barnrummen. Toalett och badrum är kaklat i vitt och svart. Stallet är i gott skick med fem boxar, sadelkammare och lösdrift. Här bor du ostört och fridfullt med närhet till grundskola F-6, mountainbike spår och badplats i Hällabrottet samt med cykelavstånd till Kumla centrum. Välkommen med din intresseanmälan,


Boarea/biarea
100/100 kvm
Driftkostnad
44 100 kr/år
Tomtarea
4 675 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2022-06-07

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Hjortsberga såldes av oss 2022-06-07. Se alla våra försäljningar i Kumla samt även på Hjortsberga.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.