Forsanäsvägen 61 / Motala / Askersund

Påkostad villa precis intill Vättern!

Slutpris
3 325 000 kr
Boarea/biarea
116/15 kvm
Totalareal
1 476 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Forsanäsvägen såldes av oss 2019-05-03. Se alla våra försäljningar i Motala samt även på Forsanäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Forsanäsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Forsanäsvägen 61!

Detta högklassiga hus ligger precis intill Vättern, där även en sjöglimt går att skåda från huset! Huset är ett exklusivt Trivselhus och påkostat med rejäla och utmärkta material genomgående i hela huset. På entréplan kommer man in i hallen med anslutning till wc. Därefter kommer man in i ett stort rymligt sällskapsrum med kamin, öppet mot det fullt utrustade köket. Här blir planlösningen otroligt ljus och luftig med ett högt ryggåstak med takspottar samt stora fönsterpartier ut mot tomten och en glimt av sjön Vättern. Från köksdelen finns även en utgång till en stor altan! En våning ner genom en rejäl ektrappa (souterrängvåningen) är ett stort allrum med utgång till ytterligare en altan. I anslutning till altanen står även ett bubblande spabad. Här finns också en ingång direkt till badrummet som innehar bl.a. bastu och dusch! Ett större sovrum med skjutdörrsgarderober, samt ytterligare två sovrum. Båtplats finns tillgänglig för fastigheten bara ca. 100 meter ner. Detta är ett hus du inte bör missa!

Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration