Fåsjöhyttan 411

Fåsjöhyttan 411

Slutpris

2 400 000 kr


Fåsjöhyttan— Nora

Fåsjöhyttan 411


Slutpris
2 400 000 kr

Fåsjöhyttan— Nora

Sjönära!

Välkommen till denna friköpta enplansvilla med sjönära och naturnära läge! Stor trädgårdstomt med fina planteringar. Här välkomnas man av hall med garderobsförvaring, badrum med duschkabin (2019), wc, tvättmaskin (2020) och torktumlare (2019). Sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Kök med bra förvaring och alla bekväma vitvaror (samtliga bytta under 2016-2020), här får du också plats för ett större matbord samt har två utgångar till stor altan med utsikt ner till sjön! Ett öppet, ljust och välplanerat boende. I vardagsrummet finns burspråksfönster och här går det även att göra om till ett extra sovrum. På framsidan finns ett inglasat uterum och även plattsättning utomhus för att kunna njuta av kvällssolen.

Luftvärmepump (2018) med AC-funktion, kamin och direktverkande el för låg driftskostnad. I samfällighetsavgiften ingår vatten (pumphus bytt 2019), vägunderhåll och båtplats. Dränering framsida 2016. Årsförbrukning av ved följer med köp.
Fiber är framdraget, ej påkopplat. Intill huset finns även gäststuga med eget kök och badrum, perfekt när det kommer gäster! Ytterligare på tomten hittar du vedbod, flera förråd samt en separat byggnad som idag används som kontor. Växthus och potatisland för den odlingsintresserade.

Fantastiskt lugnt beläget med 5 minuter promenadavstånd till Fåsjön med badplats för de boende. Ca. 15 minuter med bil till Nora där matbutik, café, apotek, systembolag och restauranger ligger. Busshållplats Notatorp ligger med gångavstånd och går via buss 305 mellan Hällefors och Nora.
Huset är besiktigat och energideklaraerat, hjärtligt välkommen på visning!


Boarea/biarea
85/13 kvm
Driftkostnad
28 132 kr/år
Tomtarea
1 978 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2021-04-13

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Fåsjöhyttan såldes av oss 2021-04-13. Se alla våra försäljningar i Nora samt även på Fåsjöhyttan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.