Grindtorp 48 / Grindtorp / Nora / Lindesberg

Utsikt mot Usken!

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
72 kvm
Driftkostnad
12 800 kr/år
Totalareal
1 683 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-03
Bostaden är såld!

Denna villa på grindtorp såldes av oss 2019-05-03. Se alla våra försäljningar i Nora samt även på grindtorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grindtorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Grindtorp 48, vackert och högt beläget på friköpt tomt och med sjöutsikt mot sjön Usken med fiske och badmöjligheter. Här erbjuds du som köpare ett bekvämt boende/fritidsboende i detta 1-planshus på ca 72 kvm fördelat på 4 rok varav 3 sovrum. Du har vatten från föreningens brunn och vattenverk som håller första klass och vattenklosett med egen septitank. Tomten erbjuder såväl plana ytor och trädgårdskänsla som fina skogspartier. Där slingrar sig också Bergslagsleden fram och erbjuder långa och vackra ströv- och motionsspår. Invändigt har huset en bra planlösning med bla 3 sovrum samt ett trevligt vardagsrum som är öppet mot ett välbehållet marbodalkök. Från vardagsrummet når man terrassen som löper runt stora delar av huset och erbjuder både morgon- och kvällssol samt ett parti under tak med en charmig eldstad. Badrummet är modernt och fräscht och har tvättmaskin. Som ägare blir man ansluten till områdets mycket välskötta och ekonomiskt starka samfällighet och får därmed tillgång till t.ex båtplats som finns att hyra, tennisbana, bastu, två grillplatser, badbryggor, lekplats och föreningens egna ö Kålholmen som erbjuder både bad och festlokal. Kalkbrott för bad finns också inom närområdet.Du har den vackra sommarstaden Nora på 12 km avstånd och på vägen dit passerar du charmiga Bergsmansgården i Siggebohyttan där nejdens mest traditionella midsommar utspelar sig. Loppisar, badstränder och sommartrafik ligger också längs vägen och bara en dryg kilometer i andra riktningen ligger Uskavis camping där man kan ta en glass, spela minigolf, paddla eller inta lunch. Fastigheten är besiktigad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration