Burtorpsvägen 2

Burtorpsvägen 2

Slutpris

2 850 000 kr


Hampetorp— Odensbacken— Örebro

Burtorpsvägen 2


Slutpris
2 850 000 kr

Hampetorp— Odensbacken— Örebro

Precis intill Hjälmaren!

Nu saluförs ett friköpt enplanshus med underbart läge och utsikt över Hjälmaren! Huset går att nyttja som fritidsbostad eller permanentboende. Här får du tre sovrum, varav ett har sjöutsikt och utgång ner till trädgården. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där taket är öppet till nock för rymlig känsla. De flesta vitvaror är utbytta i köket 2020. Utvändigt hittar du en stor altan med sol hela dagen! En separat inglasad del för kyligare kvällar. Värmeisolerat garage med plats för en bil samt flertalet biluppställningsplatser på uppfarten. Utbyggt i två omgångar vilket gör totalarean större än 70 kvm (Uppskattad till 79 kvm).

Lättskött trädgård med b.la. syrenhäck, jordgubbsplantor, rosor och perenner. Luftvärmepump (värme och AC) 2016, kamin med kassett och direktverkande el för låg driftskostnad. Samfällighet som sköter vägunderhåll och vattenfaktura. Fiber är indraget och påkopplat! Robotgräsklippare följer med köpet. Huset säljs med besiktning och energideklaration.

Hampetorp har en camping som erbjuder bad, restaurang, lekplats, uthyrning av kanot, minigolf mm. precis runt hörnet. Här går också färjan ut till Vinön där man kan avnjuta en lunch på deras populära värdshus.

Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea/biarea
70/9 kvm
Driftkostnad
23 500 kr/år
Tomtarea
1 579 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-04-08

Mäklarhuset Örebro

Denna fritidshus på Burtorpsvägen såldes av oss 2021-04-08. Se alla våra försäljningar i Odensbacken samt även på Burtorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.