Britagatan 6 B

Britagatan 6 B

Slutpris

1 700 000 kr


Ormesta— Örebro

Britagatan 6 B


Slutpris
1 700 000 kr

Ormesta— Örebro

Trea i markplan och uteplats med eftermiddags- och kvällssol!

Välkommen att boka Din egen visningstid med mäklaren, ej traditionell öppen visning.

Trea i markplan med både uteplats och liten trädgård i nord-/västläge. Här är det både eftermiddags- och kvällssol! Lugnt och insynsskyddat läge i området. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar fina umgängesytor. Ett större sovrum med skjutdörrsgarderob och ett mindre sovrum som även passar bra som gästrum/kontor. Helkaklat badrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bekvämt boende med parkeringsplats, som får övertas, precis intill bostaden (250 kr/mån). Lugnt och barnvänligt område en liten bit utanför stadskärnan. Lekplats och stora grönytor alldeles i närheten. Lantligt läge med blandad bebyggelse. Gångavstånd till två olika förskolor, Tybblelundsskolan (F-6) och friidrottshallen Tybblelundshallen. 4,5 km till city och 1,5 km till Universitetet och Markaspåret motionsspår. Det är dessutom endast 2,5 km till Willys i Almby, ICA Maxi vid Universitetet, restauranger, blomaffär och gym. Inom promenad- och cykelavstånd finner du Naturreservatet Oset/Rynningeviken med mycket fina motionsslingor och vacker natur precis intill Hjälmaren.


Boarea
66 kvm
Avgift
3 622 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-24

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Britagatan såldes av oss 2020-04-24. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Britagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.