Peppargatan 27

Peppargatan 27

Slutpris

1 895 000 kr


Sörbyängen— Örebro

Peppargatan 27


Slutpris
1 895 000 kr

Sörbyängen— Örebro

Fräsch 3:a med inglasad balkong!

Välkommen upp till denna ljusa gaveltrea om 75 utmärkt planerade kvadratmeter med inglasad balkong. Här erbjuds en modern lägenhet med optimalt planerad yta om tre rum och kök med sociala ytor högt i tak och öppen planlösning. Från den välkomnande och goda förvaringshallen tar sedan den sociala ytan vid med det ljusa vardagsrummet som införlivas med köket. Ljuset är påtagligt med många fönster och utgång till den inglasade balkongen i olika väderstreck. En ljus lägenhet med fint ljusinsläpp!

Brf Söderängarna är en stabil förening med låga avgifter och god ekonomi som bland annat tillhandahåller garage. Från garage finns hiss som tar dig upp högst upp i huset till vindsförrådet som tillhör lägenheten. Välkommen att flytta in och koppla av!

Här bor du med närhet till allt man kan önska i Sörbyängen. Gustavsviks 18-håls golfbana ligger inom bekvämt promenadavstånd och du har även nära till Mataffärer bl.a. Ica Maxi och Coop Forum samt Centrum. För dig som gillar att motionera finns både skidbacken "Sörbybacken" och även den nyöppnade "trappan" eller varför inte testa på höghöjdsbanan. Här finns även Sörbyskogen med fina promenadstråk. Ska du studera till vinter/våren passar detta område dig perfekt med endast gångavstånd till Örebro Universitetet. Ett omsorgsfullt nyproducerat bostadsområde präglat av charm. Barnvänligt beläget med närhet till skola samt förskola. Goda bussförbindelser i närhet till bostadsrättshuset. Ett toppenläge för många!


Boarea
75 kvm
Avgift
4 178 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-02-13

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Peppargatan såldes av oss 2020-02-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Peppargatan.

Boka värdering

Victoria Kalkan

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.