Falleniusgatan 6

Falleniusgatan 6

Slutpris

1 830 000 kr


Vasastan— Örebro

Falleniusgatan 6


Slutpris
1 830 000 kr

Vasastan— Örebro

Modern 2:a högt upp i huset med balkong!

Högt upp i huset, på vån 3 av 5, finner du denna moderna och mysiga tvåa. Balkong i nord-/västläge. Här kan du njuta av eftermiddags- och kvällssol och även solnedgång. Ostört läge med mycket fin utsikt över stor och öppen innergård. Öppen planlösning mellan modernt och noga genomtänkt kök och vardagsrum skapar mycket trevliga sällskapsytor. Genomgående parkettgolv och vita väggar. Gott om förvaring med skjutdörrsgarderob i sovrummet, klädkammare i hallen och källarförråd. Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och skåp. Inom föreningen finns garageplatser i källarplan att hyra, för närvarande ingen kö. Här i Vasastan erbjuds vackra promenadstråk längs med Svartån. Det centrala läget erbjuder också gång-/cykelavstånd till flera mataffärer, shopping och restauranger. Man har goda kommunikationer genom det nära läget till både Södra station och resecentrum. Bussar mot stan/ universitetet går regelbundet och endast 1,3 km till påfart/avfart på E18 med bil.

Varmt välkommen på visningen!


Boarea
65 kvm
Avgift
3 885 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-02-12

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Falleniusgatan såldes av oss 2020-02-12. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Falleniusgatan.

Boka värdering

Victoria Kalkan

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.