Mosjöstigen 17

Mosjöstigen 17

Slutpris

2 900 000 kr


Mosås— Örebro

Mosjöstigen 17


Slutpris
2 900 000 kr

Mosås— Örebro

Fristående brf. villa som är smakfullt renoverad och har en härlig utsikt över vidsträckta vyer

Modern bostad som totalrenoverats under de senaste åren i neutrala, smakfulla material och färger. När köket byttes 2021 öppnade man samtidigt planlösningen så att kök, matplats och vardagsrum skapar stora sociala ytor med sammanhängande golv och färger. Entréplanet har också två renoverade badrum, tvättstuga, tre sovrum och utgång till altan, uterum och spabad. En trappa upp finns ett ljust härligt rum med ryggåstak som kan användas till allrum, sovrum eller något annat.

Altanen har byggts ut i omgångar och bjuder nu på ett inglasat uterum såväl som rikligt med ytor utan tak. Till bostaden hör också ett isolerat förråd/gästrum på 16 kvm samt en carport.

Sophämtning, fiber och TV ingår i månadsavgiften. Huset har vattenburet uppvärmningssystem via bergvärme. Bo bekvämt i villa och överlåt det yttre underhållet till föreningen.

Här erbjuds en avslappnad lantlig känsla samtidigt som du har cykelavstånd och stadsbuss till Mariebergs köpcentrum (4km.) och Örebro city (12km). Varmt välkommen att boka dig på visning,


Boarea
130 kvm
Avgift
6 113 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-02-09

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Mosjöstigen såldes av oss 2023-02-09. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Mosjöstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.