Irisgatan 2

Irisgatan 2

Slutpris

1 460 000 kr


Mellringe— Örebro

Irisgatan 2


Slutpris
1 460 000 kr

Mellringe— Örebro

3:a högst upp i toppskick med fantastisk gavelläge!

Nu finns möjligheten till att förvärva en av föreningens bästa lägen på Irisgatan 2! Högst upp med gavelläge som ger ett fint ljus genom hela lägenheten och har en inglasad balkong med markis mot föreningens innergård där du nås av solens strålar hela dagen lång. Lägenheten är genomgående toppskick med ljusa materialval kombinerat i moderna detaljer i svart. Här är det bara att flytta in och trivas. Materialval i stenbänkskiva i kök och helkaklat badrum bekvämt med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ljust laminatgolv och vitmålade väggar. Fantastiskt ljus som genomsyrar hela lägenheten och gott om yta för stort umgänge eller barnfamiljen. En lägenhet utöver det lilla extra!

Låg månadsavgift; 5 028 kr inkl värme, vatten, kabel-tv, fast elavgift, bostadsrättstillägg och bredband via Telenor (250/250) ingår obligatoriskt för endast 125 kr/månad. Föreningen har gemensam mätning och debitering av hushållsel. Det är mycket förmånligt för medlemmarna och innebär att de boende endast betalar för förbrukningen och att föreningen står för de fasta elkostnaderna. Unikt och bra för denna bostad är närheten till garage/parkering, det finns precis intill bostaden och nås enkelt runt hörnet!

Brf Slånbäret är en stabil och välskött förening som med vägledning av HSB jobbar i rätt riktning mot långsiktiga mål som gynnar medlemmarna. Föreningen har en låg belåning. Föreningen äger marken. De har bland annat bytt tak, fönster och installerat säkerhetsdörrar. Här finns många fina gemensamma utrymmen, så som flera tvättstugor, bastu, samlingslokal, gym, bordtennisrum, hobbyrum, övernattningsrum och miljöhus. Barnvänligt område med bilfria innergårdar samt flera lekplatser och stora grönytor. I den omedelbara närheten finns ICA Eko-hallen och busshållplats samt föreningens parkeringsplatser/garage. Med buss tar du dig smidigt till både city och Universitetet. Nära till Varbergaskogen och Karlslundsskogen med motionsspår.

Varmt välkommen att boka in dig på visningen!


Boarea
84 kvm
Avgift
5 028 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-29

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Irisgatan såldes av oss 2023-03-29. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Irisgatan.

Boka värdering

Victoria Kalkan

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.