Gällersta-Ökna 356

Gällersta-Ökna 356

Slutpris

3 800 000 kr


Örebro

Gällersta-Ökna 356


Slutpris
3 800 000 kr

Örebro

Generationsboende - Villa samt byggnad med dubbelgarage och lägenhet 75 kvm med 3 rum och kök

Generationsboende - Villa samt byggnad med dubbelgarage och lägenhet 75 kvm med 3 rum och kök

Fastigheten ligger med naturen som granne, 15 minuter från city. Huvudbyggnaden fick ett nytt tak år 2023 och dränerades år 2021. Entréplanet har ett charmigt vardagsrum i två nivåer med öppen spis och utgång till inglasad altan i söderläge mot trädgården och naturen. Ek-köket har bröstpanel på väggarna och vissa vitvaror har nyligen uppdaterats. Privat avdelning på ovanvåningen med tre sovrum, balkong och toalett. Praktisk källare med hobbyrum, många förråd, groventré och badrum/ tvättstuga.

Lägenheten ovanpå dubbelgaraget har en egen entré i markplan med en trappa upp till köket som även är en passage till vardagsrummet, två sovrum och badrum. Innanför hallen på entréplan ligger tillhörande tvättstuga. Lägenheten är i fint skick med insynsskyddad altan och kan ge dig en bra hyresintäkt.

Bussförbindelser finns nära och det är 5 kilometer till grundskola och förskola i Almbro. Välkommen att boka dig på visning,


Boarea/biarea
123/88 kvm
Driftkostnad
39 621 kr/år
Tomtarea
1 715 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-08-06

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Gällersta-Ökna såldes av oss 2023-08-06. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Gällersta-Ökna.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.