Sök Meny
Såld

Örebro - Centralt / Änggatan 27

Lägenhet med attraktivt läge!

Välkommen till en topprenoverad lägenhet i Brf Stenhuggaren. Här har Ni gångavstånd till allt som city har att erbjuda; så som mataffärer, shopping, restauranger, uteliv m.m. Lägenheten har genomgående nya ytskikt samt ekparkettgolv. Från det ljusa nyrenoverade köket finns en balkong i soligt söderläge. Till lägenheten finns det två tillhörande förråd. Ni har tillgång till flera tvättstugor, värmegarage, cykelförråd, hobbyrum och samlingslokal med övernattningsrum. Föreningen har haft oförändrade månadsavgifter i 13 år. Lugn och harmonisk innergård med gott om gemensamma sällskapsytor.

Sponsrade länkar
Örebro / Centralt
Änggatan 27
Slutpris: 1 820 000 kr
Boarea: 58 kvm
Avgift: 3 838 kr/mån
Driftkostnad: 200 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 3 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Änggatan