Sök Meny
Såld

Örebro - Centralt / Änggatan 27

Lägenhet med attraktivt läge!

Välkommen till en topprenoverad lägenhet i Brf Stenhuggaren. Här har Ni gångavstånd till allt som city har att erbjuda; så som mataffärer, shopping, restauranger, uteliv m.m. Lägenheten har genomgående nya ytskikt samt ekparkettgolv. Från det ljusa nyrenoverade köket finns en balkong i soligt söderläge. Till lägenheten finns det två tillhörande förråd. Ni har tillgång till flera tvättstugor, värmegarage, cykelförråd, hobbyrum och samlingslokal med övernattningsrum. Föreningen har haft oförändrade månadsavgifter i 13 år. Lugn och harmonisk innergård med gott om gemensamma sällskapsytor.

Sponsrade länkar
Örebro / Centralt
Änggatan 27
Slutpris: 1 820 000 kr
Boarea: 58 kvm
Avgift: 3 838 kr/mån
Driftkostnad: 200 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 3 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Änggatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.