Arlavägen 7 / Centralt norr / Örebro

Centralt "Town House" med bästa hörnläge mot söder!

Slutpris
3 795 000 kr
Boarea/biarea
162/8 kvm
Driftkostnad
46 376 kr/år
Tomtarea
141 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-09-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Arlavägen såldes av oss 2017-09-01. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Arlavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt norr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För Dig som önskar bo med gångavstånd till city men ändå i rymligt hus på egen tomt! Stor eller liten familj spelar ingen roll, bostaden är väl planerad i 2 ½-plan där varje plan har sin egen funktion. Bostadsytan är 162 m² fördelad på 6 rum och kök varav 4 sovrum.

Entréplanet innehåller hall, sovrum, tvättstuga, separat wc, kök med matplats och utgång till inglasat uterum, ansluter mot stenlagd uteplats omgärdad av putsad stenmur. Mellanvåningen har öppen planlösning med plats för både tv-rum/vardagsrum och allrum/hobbyrum med värmande täljstenskamin och utgång till inglasad isolerad balkong, nyrenoverat helkaklat duschrum och klädkammare. Övre plan har 3 sovrum med bra förvaring, varav en större klädkammare.

Praktisk lättskött tomt 141 m² (friköpt). Finns servitut förmån för nyttjande av 180 m² gaveltomt i anslutning till radhus. Servitutsavtalet är skrivet fr.o.m. 2010-01-01 och gäller i 49 år. Ingen avgift.

Via samfälligheten finns tillgång till ett garage i länga + egen parkeringsplats. Ingår i avgift till samfällighet. Promenadavstånd till Örebro city, centralstationen, Venaspårets motionsspår samt Rynningevikens naturreservat med fina strövområden och sjön Hjälmaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration