Sök Meny
Såld

Örebro - Centralt norr / Arlavägen 7

Centralt "Town House" med bästa hörnläge mot söder!

För Dig som önskar bo med gångavstånd till city men ändå i rymligt hus på egen tomt! Stor eller liten familj spelar ingen roll, bostaden är väl planerad i 2 ½-plan där varje plan har sin egen funktion. Bostadsytan är 162 m² fördelad på 6 rum och kök varav 4 sovrum.

Entréplanet innehåller hall, sovrum, tvättstuga, separat wc, kök med matplats och utgång till inglasat uterum, ansluter mot stenlagd uteplats omgärdad av putsad stenmur. Mellanvåningen har öppen planlösning med plats för både tv-rum/vardagsrum och allrum/hobbyrum med värmande täljstenskamin och utgång till inglasad isolerad balkong, nyrenoverat helkaklat duschrum och klädkammare. Övre plan har 3 sovrum med bra förvaring, varav en större klädkammare.

Praktisk lättskött tomt 141 m² (friköpt). Finns servitut förmån för nyttjande av 180 m² gaveltomt i anslutning till radhus. Servitutsavtalet är skrivet fr.o.m. 2010-01-01 och gäller i 49 år. Ingen avgift.

Via samfälligheten finns tillgång till ett garage i länga + egen parkeringsplats. Ingår i avgift till samfällighet. Promenadavstånd till Örebro city, centralstationen, Venaspårets motionsspår samt Rynningevikens naturreservat med fina strövområden och sjön Hjälmaren.

Sponsrade länkar
Örebro / Centralt norr
Arlavägen 7
Slutpris: 3 795 000 kr
Boarea/biarea: 162/8 kvm
Driftkostnad: 46 376 kr/år
Tomtarea: 141 kvm
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Arlavägen