Sök Meny
Såld

Örebro - Sörby / Berghultsvägen 1

Sörby

Välkommen till Berghultsvägen 1. Putsat sekelskifteshus i 2-plan med källare. Boyta 142 m² som fördelas på 5 rum och kök varav 3 sovrum samt källare på 66 m². På entréplanet finns rymligt kök med utgång till baksida/trädgård, matsalsrum, vardagsrum och separat wc. Övre plan har 3 sovrum, duschrum/wc samt en separat wc. Källare med allrum/gästrum, tvättstuga, hobbyrum och förrådsutrymmen. Låg driftskostnad via bergvärme - vattenburet system. Friköpt tomt på 553 m². 1 bils garage med bakomliggande redskapsförråd samt finns förrådsutrymmen på vinden. Här bor man i ett centralt läge med gångavstånd till city och till många aktiviteter såsom fotboll, golf, ishockey, idrottshall, bad m m. I området finns även förskola och skola.

Örebro / Sörby
Berghultsvägen 1
Slutpris: 6 100 000 kr
Boarea/biarea: 142/66 kvm
Driftkostnad: 34 000 kr/år
Tomtarea: 553 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 sovrum
Såld: 2016-12-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Berghultsvägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.