Sök Meny
Såld

Örebro - Sörby / Berghultsvägen 1

Sörby

Välkommen till Berghultsvägen 1. Putsat sekelskifteshus i 2-plan med källare. Boyta 142 m² som fördelas på 5 rum och kök varav 3 sovrum samt källare på 66 m². På entréplanet finns rymligt kök med utgång till baksida/trädgård, matsalsrum, vardagsrum och separat wc. Övre plan har 3 sovrum, duschrum/wc samt en separat wc. Källare med allrum/gästrum, tvättstuga, hobbyrum och förrådsutrymmen. Låg driftskostnad via bergvärme - vattenburet system. Friköpt tomt på 553 m². 1 bils garage med bakomliggande redskapsförråd samt finns förrådsutrymmen på vinden. Här bor man i ett centralt läge med gångavstånd till city och till många aktiviteter såsom fotboll, golf, ishockey, idrottshall, bad m m. I området finns även förskola och skola.

Sponsrade länkar
Örebro / Sörby
Berghultsvägen 1
Slutpris: 6 100 000 kr
Boarea/biarea: 142/66 kvm
Driftkostnad: 34 000 kr/år
Tomtarea: 553 kvm
Rum: 5 rum (3 sovrum)
Såld: 2016-12-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Berghultsvägen