Björkhemsvägen 14 C

Björkhemsvägen 14 C

Slutpris

2 160 000 kr


Lillån— Örebro

Björkhemsvägen 14 C


Slutpris
2 160 000 kr

Lillån— Örebro

Mysigt radhus med 4 sovrum och trevligt läge i Lillån!

Nu kan detta nybyggda brf-radhus, i barnvänliga Lillån, bli Ditt!
Bostaden har en välplanerad boyta på hela 122 kvm med fyra sovrum, två helkaklade badrum, separat tvättstuga, klädkammare och gott om förvaringsmöjligheter (vindsyta & ett förråd på framsidan). Parkering finns bekvämt utanför dörren. Insynsskyddad altan på baksidan, belagd med trall och nybyggd bänk och blomsterlådor med stora planteringsmöjligheter.
Ljusa ytskikt, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fönsterpartier med gott om ljusinsläpp. Fyra rymliga sovrum, tre på övre och ett på det nedre planet. Genomgående hög standard med kök från Marbodal, bottenvåning med vattenburen golvvärme och övre plan med radiatorer och el-golvvärme i badrummet. Charmigt radhus i rött med spröjsade fönster och sedumtak som kommer anläggas. Fiber finns indraget.

Lillån är ett naturnära och barnvänligt område med blandad bebyggelse i närheten av Boglundsängens naturreservat. Goda förbindelser med kollektivtrafik. Vårdcentral, tandvård, skola, förskolor och lekparker finns i närområdet. Endast en kortare cykeltur eller bilfärd behövs till Eurostops köpcentrum.
Asfaltering och plattsättning på framsidan kommer ske (planering och beslut tas i föreningen) och kostnaden för anläggandet av marksten står säljaren för.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
122 kvm
Avgift
4 995 kr/mån
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-09-06

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Björkhemsvägen såldes av oss 2019-09-06. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Björkhemsvägen.

Boka värdering

Victoria Kalkan

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.