Björkliden 6 / Gamla Hjärsta / Örebro

Representativ nyrenoverad stadsvilla!

Slutpris
5 200 000 kr
Boarea/biarea
179/71 kvm
Driftkostnad
34 357 kr/år
Tomtarea
995 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2017-10-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Björkliden såldes av oss 2017-10-20. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Björkliden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Hjärsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket representativ och nyrenoverad stadsvilla med byggår 1921, belägen på stor friköpt hörntomt i attraktiva Gamla Hjärsta. Här erbjuds du som köpare ett rymligt boende i denna 2-plansvilla på ca 180 kvm fördelat på 7 rok varav 4 sovrum. Invändigt är det bara att flytta in då säljaren genomgående renoverat villan de senaste tre åren. Mervärden i form utav bergvärme som tillsammans med nya isolerglas bidrar till låg uppvärmningskostnad, nytt tak-15, dränering utförd-16, dubbla nyrenoverade och helkaklade duschutrymmen, nyrenoverat HTH-Kök med köksö, altan med soldäck, dubbelgarage, växthus, fiber mm. Stor friköpt trädgårdstomt på ca 1000 kvm med gamla fina fruktträd som körsbär, äpple, plommon samt rabarber. Nära till förskola,skola samt city. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration