Björkmansgatan 52 / Disponentparken / Örebro

Gavelradhus med carport som ingår i avgiften!!!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
105 kvm
Avgift
4 121 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-04-05
Bostaden är såld!

Denna radhus på Björkmansgatan såldes av oss 2019-04-05. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Björkmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Disponentparken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gavelradhus i 2-plan med 5 rum och kök, varav 3 sovrum fördelat på 105 m². Radhuset har en stilren exteriör och ett modernt utseende med liggande träpanel och pulpettak. Välplanerat boende med kök/vardagsrum i öppen planlösning, duschrum/wc och tvättstuga på entréplan. Övre plan med allrum, 3 sovrum och duschrum/wc. Generösa förvaringsutrymmen med två klädkammare/förråd, därtill finns ett separat förråd i direkt anslutning till radhuset. Skön komfort med vattenburen golvvärme på både entréplan och övre plan. Stenlagd uteplats på både fram-/ baksidan. Baksidan av radhuset ligger i ett fritt läge ut mot gemensam parkmiljö med stora gräsytor. I anslutning till radhuset följer carport med motorvärmaruttag som ingår i avgiften. Tillfälle för sällskapet som vill ha ett kvalitativt, bekvämt boende med närhet till City och trevliga gång och strövområden samt ca 100 m till busshållplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration