Björkmansgatan 58 / Almby - Disponentparken / Örebro

DISPONENTPARKEN

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
118 kvm
Avgift
4 540 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-04-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björkmansgatan såldes av oss 2018-04-25. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Björkmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Almby - Disponentparken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta 2-plans bostadsrättsradhus med 5 rum och kök, varav 3 sovrum fördelat på 118 m². Radhusen har en stilren exteriör och ett modernt utseende med liggande träpanel och pulpettak. Välplanerat boende med kök och vardagsrum i öppen planlösning, duschrum och tvättstuga på entréplan. Övre plan med allrum, 3 sovrum och badrum. Generösa förvaringsutrymmen med två garderobsväggar i sovrummen, förråd under trapp och separat förråd i anslutning till radhuset. Uteplats på både fram- och baksida samt en gemensam gräsyta i en parkliknande innergård på baksidan. I anslutning till radhuset ingår carport med motorvärmare.

I föreningen finns den gemensamma lokalen Disponentvillan (ej brukbar i dagsläget), där det kommer att finnas bland annat övernattningsrum, sällskapsrum och cykelförråd. Mycket bra läge på Öster. Det är ungefär samma avstånd till city och universitetet; 2,5 km till city och 2,3 km till universitetet. I närheten finns mataffärer, restauranger, café, och gym. Alldeles i närheten ligger naturreservatet Oset och Svartån/Rynningeviken, områden med fantastiskt fina promenadstråk.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration