Björkmansgatan 14

Björkmansgatan 14

Slutpris

1 830 000 kr


Näsby— Örebro

Björkmansgatan 14


Slutpris
1 830 000 kr

Näsby— Örebro

Ljus och välskött tvårummare med balkong i sydvästläge om ca 13kvm. Låg avgift!

Välkommen till en mycket fin och välskött tvårummare med kanonläge i hörnet av huset. Stor balkong om hela 13 kvm i sydvästläge med utsikt mot innergården och Disponentparken! Här får du som köpare mervärden i form av bland annat öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt den stora balkongen i soligt läge.
I form av förvaring finns det fyra garderober i hallen samt ytterligare två garderober inne i sovrummet. Det finns även ett vindsförråd i samma hus.

Välskött och stabil förening som äger marken. Låg månadsavgift; 2.643 kr inkl värme, vatten, bostadsrättstillägg, tv, bredband och ip-telefoni. Föreningen har ett förmånligt gemensamt elavtal där kostnaden för hushållsel läggs på hyresavin. Föreningen står för de fasta kostnaderna och de boende för förbrukningen. I området finns parkeringsplatser, carportplatser och besöksparkeringar. I Disponentparken får du ett lugnt och mycket fint parkliknande bostadsområde. Det är cykelavstånd till både city, USÖ och universitetet, men när du kommer hem är det lätt att koppla av. Populärt område för både yngre, äldre och barnfamiljer. Nära till mataffärer, blomaffär, gym och olika typer av restauranger. Österut har du hela naturreservatet Oset och Rynningeviken att utforska, områden med fantastiskt fina promenadstråk och skridskoåkning på Hjälmaren vintertid! Inom promenadavstånd kan man nå god mat på Naturens hus och Hamnkrogen.

"Här bor du lugnt och skönt med ett alldeles lagom avstånd till city!"


Boarea
51 kvm
Avgift
2 643 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-09-02

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Björkmansgatan såldes av oss 2022-09-02. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Björkmansgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.