Bollstigen 4 / Centralt / Örebro

CENTRALT RADHUS!!

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea/biarea
130/65 kvm
Avgift
5 508 kr/mån
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-11-09
Bostaden är såld!

Denna radhus på bollstigen såldes av oss 2018-11-09. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på bollstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här är boendet för er som vill bo centralt och rymligt med egen trädgård. 130 kvm + källare! Radhuset är fördelat på tre plan, med kök, vardagsrum, sovrum och separat wc i entréplan. Eldningsbar öppen spis i vardagsrummet. På övre plan finns fyra sovrum (varav ett med snedtak), badrum och klädkammare/förråd och källarplanet har en rymlig och mysig gillestuga med trägolv samt gott om förrådsutrymmen.
Uteplats och lummig grönskande trädgård i västerläge med bl.a. äpple- och päronträd. Till bostaden hör även en garageplats som nås direkt från trädgården.

Bostadsrättsföreningen Änggårdarna är en stabil förening med mycket god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och garage. Det finns få radhus i Örebro med så centralt läge! Du kan enkelt promenera eller cykla till restauranger, shopping, mataffärer, parker, förskolor och skolor. Kort promenadväg längs med Sveaparken till Behrn Arena för fotboll och hockey, bandyhall, Idrottshuset, simhall och gym.

VÄLKOMNA PÅ VISNINGEN - SÖNDAGEN DEN 4/11 kl.14:00-15:00.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration