Bredgatan 4 / Centralt/Sveaparken / Örebro

Mycket bra adress!

Slutpris
6 000 000 kr
Boarea/biarea
190/100 kvm
Driftkostnad
63 976 kr/år
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-10-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Bredgatan såldes av oss 2018-10-01. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Bredgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt/Sveaparken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Bredgatan 4, belägen med mycket bra adress på friköpt tomt centralt i Örebro. Här erbjuds du ett 2-familjshus på ca 190 kvm som går att göra om till en 1-familjsvilla om man önskar. Villan med byggår 1925 dränerades för ca 10 år sedan, taket och fasaden renoverades i början utav 90-talet. Invändigt har du som köpare möjlighet att själv sätta din prägel då visst renoveringsbehov föreligger. Vacker, lättskött och insynsskyddad trädgårdstomt. En oas mitt i city!. Nära till förskola,skola samt city med bra utbud utav restauranger samt butiker. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration