Bromsgatan 7 B / Centralt norr / Örebro

Centralt Norr

Slutpris
1 425 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
2 634 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2017-06-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bromsgatan såldes av oss 2017-06-07. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Bromsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt norr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Renoverad (2015) 2 rum och kök med låg månadsavgift och balkong. Genomgående vitlaserade parkettgolv och vita väggar. Helkaklat badrum med golvvärme. Välutrustat kök med integrerad kyl/frys och diskmaskin, inbyggd ugn och mikro samt dämpande skåp och lådor. Platsbyggt barbord i kök och gott om utrymme i vardagsrum för matbord. Hela fastigheten har genomgått omfattande renoveringar under 2015, så som stambyte, nya elledningar, ny puts inkl tilläggsisolering, säkerhetsdörrar osv. Det centrala läget på Norr erbjuder bland annat närhet till mataffär, pizzerior, konditori, skola och förskola. Nära till motionsspåret Venaspåret. Endast 1,5 km till Örebro city, Centralstationen och Universitetssjukhuset. Knappt 2 km till Stadsparken, Wadköping och Stora Holmen. 5 km till Universitetet med bra cykelvägar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration