Sök Meny
Såld

Örebro - Centralt norr / Bromsgatan 7 B

Centralt Norr

Renoverad (2015) 2 rum och kök med låg månadsavgift och balkong. Genomgående vitlaserade parkettgolv och vita väggar. Helkaklat badrum med golvvärme. Välutrustat kök med integrerad kyl/frys och diskmaskin, inbyggd ugn och mikro samt dämpande skåp och lådor. Platsbyggt barbord i kök och gott om utrymme i vardagsrum för matbord. Hela fastigheten har genomgått omfattande renoveringar under 2015, så som stambyte, nya elledningar, ny puts inkl tilläggsisolering, säkerhetsdörrar osv. Det centrala läget på Norr erbjuder bland annat närhet till mataffär, pizzerior, konditori, skola och förskola. Nära till motionsspåret Venaspåret. Endast 1,5 km till Örebro city, Centralstationen och Universitetssjukhuset. Knappt 2 km till Stadsparken, Wadköping och Stora Holmen. 5 km till Universitetet med bra cykelvägar.

Sponsrade länkar
Örebro / Centralt norr
Bromsgatan 7 B
Slutpris: 1 425 000 kr
Boarea: 46 kvm
Avgift: 2 634 kr/mån
Driftkostnad: 325 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 1 av 3
Såld: 2017-06-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Bromsgatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.