Sök Meny
Såld

Örebro - Centralt norr / Bromsgatan 7 B

Centralt Norr

Renoverad (2015) 2 rum och kök med låg månadsavgift och balkong. Genomgående vitlaserade parkettgolv och vita väggar. Helkaklat badrum med golvvärme. Välutrustat kök med integrerad kyl/frys och diskmaskin, inbyggd ugn och mikro samt dämpande skåp och lådor. Platsbyggt barbord i kök och gott om utrymme i vardagsrum för matbord. Hela fastigheten har genomgått omfattande renoveringar under 2015, så som stambyte, nya elledningar, ny puts inkl tilläggsisolering, säkerhetsdörrar osv. Det centrala läget på Norr erbjuder bland annat närhet till mataffär, pizzerior, konditori, skola och förskola. Nära till motionsspåret Venaspåret. Endast 1,5 km till Örebro city, Centralstationen och Universitetssjukhuset. Knappt 2 km till Stadsparken, Wadköping och Stora Holmen. 5 km till Universitetet med bra cykelvägar.

Sponsrade länkar
Örebro / Centralt norr
Bromsgatan 7 B
Slutpris: 1 425 000 kr
Boarea: 46 kvm
Avgift: 2 634 kr/mån
Driftkostnad: 325 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 3
Såld: 2017-06-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Bromsgatan