Bromsgatan 7 B

Bromsgatan 7 B

Slutpris

2 000 000 kr


Centralt Norr— Örebro

Bromsgatan 7 B


Slutpris
2 000 000 kr

Centralt Norr— Örebro

Mycket charmig trea med eldningsbar öppen spis! Balkong i söderläge.

Mycket charmig trea med eldningsbar öppen spis. Centralt läge på Norr, endast 15 min gångavstånd till city! Balkong i söderläge. Lägenheten är renoverad med nytt kök (2015) och nytt badrum (2015). Rymligt vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp. Genomgående vitlaserade parkettgolv. Helkaklat badrum med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Välutrustat kök med integrerad kyl/frys och diskmaskin, inbyggd ugn och mikro samt dämpande skåp och lådor. Telia fiber är indraget. Till lägenheten finns ett vindsförråd och i föreningen finns gemensam tvättstuga och cykelförråd. Fastigheten har under 2015 genomgått omfattande renoveringar. Några exempel är stambyte, nya elledningar, ny fasadputs, tilläggsisolering, säkerhetsdörrar, renovering av kök och badrum. Under 2017 byttes yttertak. Det centrala läget på Norr erbjuder bland annat närhet till mataffär, pizzerior, konditori, skola och förskola. Nära till motionsspåret Venaspåret. Endast 1,5 km till Örebro city, Centralstationen och Universitetssjukhuset med bra gång- och cykelvägar. Knappt 2 km till Stadsparken, Wadköping och Stora Holmen. Inom gång-/ och cykelavstånd finner du även de natursköna områdena Rynningeviken, Naturens hus och Oset.

Tillträde är flexibelt.


Boarea
80 kvm
Avgift
4 328 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-13

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Bromsgatan såldes av oss 2017-10-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Bromsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.