Brunsoppsvägen 1 C / Ekeby-Almby / Örebro

Mysig enplans radhuslägenhet i naturnära och lugna Ekeby-Almby

Slutpris
1 195 000 kr
Boarea
74,4 kvm
Avgift
5 277 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2018-01-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på brunsoppsvägen såldes av oss 2018-01-31. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på brunsoppsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekeby-Almby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Mysig enplans radhuslägenhet i naturnära och lugna Ekeby-Almby. Endast 6 km till city! 3 rok om 74 kvm med inglasad altan och liten trådgård i norrläge med kvällssol. Kök med burspråk och rymligt vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Ett större och ett mindre sovrum, båda med garderober. Bekvämt med separat tvättstuga med tvättmaskin och ny torktumlare (2017). I föreningen finns bland annat cykelförråd och förråd med trädgårdsredskap att låna. Lugnt område med blandad bebyggelse, perfekt för alla åldrar! 5 km till stor mataffär. I området finns förskola och skola. Nära till Hjälmaren med möjligheter till skridskoåkning på vintern och badplats på sommaren!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration