Byalagsgatan 6E

Byalagsgatan 6E

Slutpris

1 460 000 kr


Nya Hjärsta— Örebro

Byalagsgatan 6E


Slutpris
1 460 000 kr

Nya Hjärsta— Örebro

Radhus i stabil förening med altan och trädgård i västerläge

Radhuset har varit i samma ägares händer sedan år 1970. Interiören behöver lite omsorg men har alla förutsättningar att bli ett praktiskt och trevligt boende med bra läge.

På den stenlagda uteplatsen på framsidan kan du njuta av kaffet i morgonsol. På bottenplan finns kök, vardagsrum och ett badrum. På övre plan finner du de mer privata rummen; tre sovrum och ett badrum. Mycket fördelaktig månadsavgift där det allra mesta ingår; värme, varm- och kallvatten, tv, bredband, fasta elavgiften, bostadsrättstillägg, sophantering och avsättning med 115 kr/mån till inre reparationsfond. Föreningen har ett förmånligt gemensamt avtal för hushållsel. Det betyder att de boende endast betalar för sin egen förbrukning, inga fasta avgifter.

Välskött HSB-förening med låg belåning, endast 4 448 kr/kvm i lån. Föreningen äger marken. Här tar man löpande hand om underhåll och renoveringar. Föreningen har bytt fönster (2018) och rustat upp lekplatsen (2020). Smidigt område att bo i när det kommer till bilparkering. Det är fri parkering på gatorna i området och det är enkelt att få en plats. I föreningen finns hela 59 bilplatser, varav 17 garage och 42 parkeringsplatser. I föreningen finns 68 bostäder.

Familjärt bostadsområde med nära till förskola, skola och flera stora mataffärer. I föreningen finns gemensam tvättstuga, cykelförråd och källarförråd. För dig som pendlar med bil till vardags; nära till påfart/avfart på motorvägen. Kort gångavstånd till bussförbindelse och endast 4 km till city, med bra cykelvägar. Nära till omåttligt populära Varbergaskogen, ett naturreservat som passar för både stora och små. Här finns fina promenad- och cykelstråk, stora lekplatser med utmanande klätterställningar, en sagostig, grillplatser med mera. Välkommen att boka dig på visning,


Boarea
100.2 kvm
Avgift
6 405 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-05-22

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Byalagsgatan såldes av oss 2023-05-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Byalagsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.