Dolomitvägen 6 / Lundby / Örebro

3:a i fina Lundby!

Slutpris
935 000 kr
Boarea
74,5 kvm
Avgift
3 311 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dolomitvägen såldes av oss 2019-01-18. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Dolomitvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lundby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Dolomitvägen 6 i populära Brf Tåget!

Nu finns chansen att förvärva denna 3 rok om 74,5 kvm. Välbevarad lägenhet med två rymliga sovrum samt även ett extrarum som kan användas som sovrum eller förvaring/garderob. Kök med spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin och hel kyl och frys. Vardagsrummet erbjuder härligt ljusinsläpp med stora fönster. Lägenheten har god förvaring i form av klädkammare, garderober samt ett källarförråd i angränsande fastighet. Till lägenheten finns en inre reparationsfond om hela 7 117 kr, som kan användas för renovering. Föreningen Brf Tåget i Örebro är en omtyckt och ekonomiskt bra förening. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med möjligheten att kliva ut direkt ner på gräsmattan. Mycket barnvänligt med bilfria innergårdar och lekplats precis intill huset.

Hjärtligt välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration